Copyright Serban Felegean
logo

Fotografie de produs

Fotografie de produs

Are ca obiectiv realizarea de fotografii profesionale, cu ajutorul carora sa puteti sa promovati cat mai eficient produsele si serviciile oferite de compania dumneavoastra.

Destinate mediului On-Line

Fotografii folosite pentru prezentarile de pe site-uri personale, retele de socializare, site-urile de specialitate.

Destinate brosurilor, pliantelor, revistelor de profil

Fotografii realizate pentru a putea fi imprimate la o claritate cat mai buna pe brosuri, pliante, flyere.

Destinate afiselor publicitare si promotionale

Fotografii de rezolutie mare, realizate pentru a putea fi imprimate la o claritate cat mai buna in reviste, cataloage, afise publicitare exterioare, bannere.

     Fotografia de produs se adreseaza tuturor companiilor ce doresc sa-si promoveze produsele in mediul On-Line si in cel media, imprimat.

     Alaturi de caractersiticile produselor, prezentarea acestora este al doilea ciriteriu dupa care cumparatorul poate lua decizia de achizitie. Imaginea produsului prezentat trebuie sa fie una de bine realizata, care sa inspire incredere si calitate. In fiecare fotografie este esential sa surprindem elementele cheie ce trebuie subliniate, astfel incat sa se transmita privitorului exact mesajul pe care ni-l dorim.

     Fotografiile trebuie sa fie realizate intr-un mod original si sa fie cele care se evidentiaza atunci cand vor fi asezate alaturi de fotografiile altor produse similare. Ele trebuie sa atraga atentia cumparatorului care priveste pagina de produse, si sa-l faca pe acesta sa se opreasca asupra lor, astfel sporind sansele de achizitie.

     Serviciile foto pe care le ofer sunt orientate catre:

  • Produse Food
  • Produse electronice
  • Produse cosmetice
  • Produse fashion: incaltaminte, imbracaminte, genti, accesorii (bijuterii, ceasuri etc.)
  • Alte tipuri de produse

     Oferta comerciala va fi realizata, dupa ce va avea loc o intalnire prin intermediul careia, vom stabili: care sunt obiectivele dvs., complexitatea sedintelor si scopul realizarii fotografiilor ( online, print, banner, revista, etc.)

     In urma colaborarii noastre, veti avea o colectie de fotografii profesionale, de foarte buna calitate, pe care le veti putea folosi cu succes in scopurile alese de dumneavoastra.