Copyright Serban Felegean
logo

Despre mine

Serban Felegean

Photographer

Serban Felegean

Pasionat de fotografie si de a transforma imaginile in amintiri frumoase.

      Bine ati venit pe site-ul meu!

      Sunt Serban, una dintre multele persoane ce fac fotografie si totodata una dintre putinele care fac acest lucru din pasiune si admiratie pentru frumos.
      Cei care ma cunosc, vazandu-ma ca scriu aceste randuri, ar putea fi contrariati si sa se intrebe cum un pasionat de IT ar putea sa aiba o pasiune atat de "indepartata" de domeniul sau, cum dintr-un domeniu care este aparent un domeniu fix, rigid, sa ajungi sa fi pasionat de fotografie care presupune atata creativitate si libertate de exprimare. Raspunsul este simplu si se regaseste in firea mea, care intotdeauna s-a dorit una creativa, inca de la varsta de 7 ani realizandu-mi propriile wallpaper-uri uramand apoi multe ore pierdute in timpul liceului pentru a realiza design-ul site-urilor la care lucram, astfel incat sa iasa ceva deosebit. Din pacate, fara sa realizez, m-am indepartat de aceasta placere si pasiune, care dorea sa iasa la iveala cu fiecare ocazie ce aparea: cate o idee de banner pentru unele evenimente IT, o idee de slogan si multe alte lucruri care, desi faceau parte din aria IT-ului, presupuneau creativitate.

     Descoperirea lumii fotografiei a fost pentru mine ca o eliberare a ceva ce era tinut in umbra, dar care isi dorea cu toata ardoarea sa iasa la suprafata si sa se arate. Din acel moment, aparatul foto a devenit indinspensabil. Fie ca surprind momente ale zilei, peisaje, necuvantatoare, gesturi, priviri, zambete, emotii, pe toate le consider o sursa nesecata de inspiratie si frumusete, toate avand farmecul lor aparte, farmec pe care as vrea sa-l transmit mai departe tuturor celor ce vor privi fotografiile mele.

     Sunt bucuros si fericit, gandindu-ma ca eu voi fi cel care va transpune in fotografie momentele importante si frumoase din viata celor cu care voi interactiona, creand amintiri frumoase pentru ei, amintiri ce ii vor face sa zambeasca peste ani.